domingo, 3 de octubre de 2021

LECTURES RECOMANADES: El misteri en la cala del francès, Nati Pérez Caselles


 

Si et va agradar La Cova del Llop Marí, de segur t'agradarà aquesta novel·la plena d'aventures i misteris, com anuncia el títol. Es tracta de llibres per adolescents, amb arguments senzills, sense segones intencions, escrits amb l'únic propòsit d'entretindre i transmetre uns valors com la necessitat de fomentar el respecte per la natura. 

En El misteri en la cala del francès trobaràs els mateixos protagonistes i escenaris.  Marina (una xica molt imaginativa) i la seua germana Patrícia participen en un projecte de voluntariat de conservació del medi ambient a l'illa de Tabarca. Allí es trobaran embolicades en l'estranya desaparició d'un home. Amb l'ajuda del seu amic Màrius -a qui ja coneixem de l'aventura anterior- comencen una investigació on trobaran les pistes necessàries fins arribar a un desenllaç inesperat. 

Ací teniu un xicotet fragment: 

"Quasi a fosques va avançar uns passos fins que va poder distingir la bombeta que il·luminava l'ampit de la porta d'aquella casa encantadora. Va sentir una agradable sensació de veure-la, però de sobte va sentir un sorroll darrere d'ell; es va girar i no va veure ningú. Des de feia uns minuts tenia la sensació que algú anava darrere d'ell. Amb el cor bategant a cent per hora, va traure la clau i la va introduir en el pany oxidat, va obrir la porta i abans de trobar l'interruptor del llum va notar en el cap un fort colp i es va tornar fosc."


No hay comentarios:

Publicar un comentario